Serveis

La Brigada d'Ontinyent realitza 30 actuacions contra el risc d'incendi

Un total de 30 actuacions en una superfície de més de 176.000 m2 és el balanç del treball realitzat als últimes mesos pels 4 treballadors empleats per l'Ajuntament d'Ontinyent mitjançant el programa d'actuació pública PAMER (Pla d'Actuacions per la Millora de l'Ocupació Rural) que va suposar una subvenció de 28.149 euros per al consistori.

El regidor de Medi Ambient, Fran Quesada, ha presentat en conferència de premsa els resultats d'un programa “que ha permès actuar en terrenys municipals que era responsabilitat de l'Ajuntament mantenir nets, i als quals en alguns casos feia temps que no s'havia actuat”, assenyalava.

Dins el programa PAMER que finalitza ara s'ha donat treball a quatre persones, una com a capatàs i tres com a peons en tasques relacionades en el medi ambient, totes elles seleccionades pel SERVEF, i que han realitzar 24 d'estes 30 actuacions dins del casc urbà, en una superfície de 62.173 metres quadrats. Entre les actuacions realitzades destaquen els desbroçament i neteja en àrees com el perímetre del cementiri, la parcel·la de l'Altet, el barranc del Salt del Bou, així com diverses sendes, solars i pàrkings municipals. També s'ha realitzat tasques de poda a la xopada de la Canterería, als Aurons de la muntada de La Farola, s'ha adequat la zona recreativa de La Costa i s'ha tallat plantes invasores com l'esbarzer (Rubus), l'ailanto (Ailanthus Altísima), i canyar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.