Serveis

Es demana a Paiporta un espai d'estudi a la Biblioteca Municipal

Compromís per Paiporta vol un indret amb horari ampli perquè els estudiants de la vila puguen preparar els exàmens de mag i juny

La coalició Compromís per Paiporta ha demanat a la regidoria de Cultura que pose a disposició dels estudiants de Paiporta una sala d'estudi, depenent de la Biblioteca Municipal amb un horari suficientment ampli.

Des del grup recorden que ja es va fer una petició semblant en el mes d'agost per a preparar els exàmens de setembre i es quedà sense resposta, però posteriorment el regidor de cultura ha manifestat en diferents ocasions que s'estava estudiant el tema però passen els mesos i no es nota cap avanç, “amb la qual cosa queda clar que no es un tema prioritari per a l'equip de govern com els bous o les fonts, afig el síndic portaveu de Compromís, que torna a reclamar que “s'estudie la possibilitat que de manera permanent en èpoques d'exàmens la biblioteca municipal dispose d'un espai habilitat per a l'estudi i amplie els seus horaris per atendre la demanda dels estudiants de Paiporta”.

Aquesta sol·licitud que s'ho formula és un servei que ofereixen moltes poblacions veïnes i una vegada més els estudiants de Paiporta han d'anar a València o Torrent per poder preparar els exàmens, quan en la vila hi ha espais tancats i desaprofitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.