Serveis

L'augment del preu del bus urbà a Elx farà que minve la xifra d'usuaris

La subvenció al transport públic ha de regir-se per la seua importància com a servei públic i no per la seua rendibilitat segons Mireia Mollà

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha assegurat que “l'augment del preu dels títols del bus urbà suposarà que molta gent deixe de fer ús d'este transport públic i, per tant, la recaptació que faça l'Ajuntament serà menor que la que s'aconseguia quan el preu dels bitllets era més baix”.

Mollà ha realitzat estes declaracions en el dia en què entra en vigor la pujada d'un 30% del bitllet ordinari, la de l'abonament jove i escolar (46%), la de l'abonament ordinari (25%) i l'augment en l'abonament de família nombrosa (19,6%).

En este sentit, la portaveu de Compromís per Elx ha explicat que “la mesura posada en marxa per l'equip de Mercedes Alonso no serveix per a res, doncs si puja el preu del bitllet, però disminueix la gent que fa ús del bus l'Ajuntament no recaptarà més diners, sinó menys”.

Al mateix temps, la portaveu de la coalició ha assenyalat que el problema principal és que l'equip de govern del PP entén la subvenció al transport públic com una qüestió de números, mentre que a Compromís per Elx entenen que l'aposta pel transport públic s'ha de veure com una actuació que es fa per millorar la mobilitat, el benestar dels ciutadans i el Medi Ambient, més enllà de que siga un servei deficitari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.