Serveis

tarragonès

Estudien abaratir la depuradora del Catllar

L'Ajuntament del Catllar i l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) han mantingut reunions en les darreres setmanes per tal d'intentar trobar fórmules per abaratir el cost de la nova depuradora que haurà de donar servei a la presó de Mas d'Enric (que substituirà la presó de Tarragona, ara al centre de la ciutat) i a diverses urbanitzacions del municipi. L'entrada en funcionament d'aquest servei és imprescindible perquè el nou centre penitenciari pugui obrir portes.

Segons va detallar l'alcalde catllarenc, Josep Maria Gavaldà, s'està estudiant la possibilitat que quedin fora del servei de la nova depuradora algunes urbanitzacions que actualment estan connectades a la depuradora d'Altafulla, que en principi es volia descongestionar. El municipi, però, manté la condició que doni servei a la resta d'urbanitzacions que actualment no tenen resolt el tractament de les aigües residuals. “Estem disposats a acudir als tribunals si la Generalitat optés per fer una depuradora exclusivament per a la presó”, va recalcar l'alcalde. Com a mesura d'austeritat, el govern no ha fixat data per obrir la presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.