Serveis

serveis

El bus del túnel de Bracons ja fa parada a les Preses

Els usuaris de les valls d'en Bas i d'Hostoles no l'han d'agafar a Olot

La marquesina és a la travessera

El bus de Bracons que uneix Olot amb Vic ja té parada a les Preses tal com havia reclamat l'Ajuntament a petició d'un grup de pares amb fills a la universitat de Vic i també d'altres veïns que es desplacen regularment a Osona. El servei territorial de Transports de Girona de la Generalitat ha autoritzat finalment l'empresa Teisa, concessionària del servei, a realitzar aquesta parada, que ja existeix físicament al tram central de la travessera de la C-63.

El president del Consell de la Garrotxa, Joan Espona, ha remarcat que la posada en servei de la parada estalvia el desplaçament a Olot dels veïns de les Preses, la Vall d'en Bas, Sant Feliu de Pallerols i les Planes d'Hostoles; evita l'entrada de trànsit a Olot i millora l'accés al transport públic. El gerent de Teisa, Àlex Gilabert, ha explicat que les línies de transport regular cada vegada es van especialitzant més en serveis ràpids i de proximitat als usuaris. El consell calcula que diàriament entre 18 i 20 viatgers utilitzaran, de mitjana, aquesta nova parada. El cost del bitllet senzill és de 5,45 euros d'Olot a Vic i 5 euros de les Preses a Vic, amb descomptes diversos. Amb l'obertura de Bracons, Teisa va posar en marxa una nova línia entre Olot i Vic. Més de 25.000 persones ja han utilitzat aquest servei.

LA DATA

03.04.09
El túnel de Bracons
es va obrir al trànsit, en el nou eix viari entre la Garrotxa i Osona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.