Serveis

Picassent reclama la inclusió en la Zona B del Metro

Incloure el servei en eixa zona suposaria un abaratiment per als usuaris

Si fa dos mesos fou amb Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana on Compromís PP i PSPV-PSOE de Picassent, manifestaren la seua queixa per la reducció horària de metro i reclamaren “un servei de transport digne per al veïnat”, ara han sigut en les dependències de l'Agència Valenciana de Mobilitat on els partits polítics locals encapçalats per l'alcaldessa, Conxa García, han sol·licitat a la directora Mar Martínez que Picassent forme part de la Zona B, i no de la C, com en l'actualitat.

En un informe argumentat i comparat amb altres poblacions amb menys distància fins i tot que Picassent i que tenen la zona B, els regidors i l'alcaldessa han plantejat a l'Agència que estudie la qüestió i que incloga el municipi en la zona que li correspon.

En la reunió, la directora Mar Martínez ha informat que hi ha una sèrie de criteris pels quals Picassent està en la zona C però molt “al límit”. A més, ha reconegut que mantindrà una conversa amb FGV per tractar este tema que “suposa també una qüestió econòmica a analitzar”, ja que, segons la directora, “no són temps perquè s'ingressen menys diners”.

Els grups polítics han coincidit en la seu defensa del transport públic i han demanat un esforç per almenys “abaratir el cost del metro, ja que tenim menys freqüència que abans”, manifestava Carmen Primo, del PP.

En acabar la reunió, la directora de l'Agència Valenciana de Mobilitat s'ha compromés a estudiar la proposta i vore's les parts en no més de tres setmanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.