Serveis

El PSOE de Torrent denuncia el balafiament de vora dos milions del PP

El Grup Municipal Socialista subratlla la mala gestió en la Central de Trànsit d ela ciutat

En plena setmana de la mobilitat, els populars amaguen l'abandó d'una infraestructura, que ben utilitzada, milloraria considerablement el trànsit en la ciutat, segons denuncien els socialistes torrentins davant els mitjans de comunicació.

Si en el seu moment, els Socialistes ja qüestionaren seriosament aquesta inversió al considerar-la un autèntic despropòsit, ara, han qualificat la seua gestió com a “una immoralitat que el Partit Popular en els temps que corren es permeta el luxe d'inutilitzar i desaprofitar una infraestructura que ha costat 1.617.000 euros”.

Des del Grup Municipal Socialista exigeixen que, tant l'Alcaldessa de Torrent, com el Regidor de Seguretat Ciutadana donen una explicació i depuren les seues responsabilitats davant de la decisió d'invertir en una infraestructura que ara no presta cap servei als ciutadans.

Segons els experts en aquesta matèria, aquesta inversió, si s'utilitza adequadament, pot controlar diversos punts i encreuaments perillosos de la ciutat, dotar de connectivitat mòbil de banda ampla als cossos i agents de seguretat, regular el temps dels semàfors, visionar l'estat de les obres, dels aparcaments o atendre puntualment les incidències del tràfic. Però a opinió dels socialistes d'aquesta localitat de l'Horta, no s'està rendibilitzant eficaçment el dit servei municipal “per la ineficàcia d'un PP que mostra cada dia més el seu esgotament, la seua falta d'idees i les carències de projecte per a aquesta ciutat”.

Des del Grup Socialista Municipal, aquesta situació els “pareix un exercici d'irresponsabilitat política per part del Govern local del PP, desatendre i renunciar a gestionar eficientment els dits recursos públics” i el que els sembla més greu és, “pretendre enganyar als veïns i veïnes de Torrent, un dia sí i un altre també, apel·lant i proclamant mesures a favor de l'austeritat, quan els dits anuncis no es corresponen en absolut amb la realitat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.