Serveis

L'ajuntament de Morella garantirà el servei de Teleassistència

El consistori morellà firmarà un conveni amb Creu Roja per a recolzar els usuaris d'este servei i solucionar el problema de les llistes d'espera

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la regidora de benestar social, Malú Blasco, i membres de la Creu Roja provincial i comarcal es van reunir ahir amb els usuaris del servei de Teleassistència de la localitat dels Ports. L'objectiu era traslladar-los informació del servei i garantir-los que es continuarà prestant, gràcies al conveni que firmarà el consistori amb aquesta ONG.

Així, se soluciona el problema generat, després de la negativa de la Generalitat i de la Diputació de continuar apostant per este servei. Cal recordar que la Generalitat ha renunciat a aportar la part que li corresponia per a garantir este servei i que la Diputació ha anunciat que no suplirà esta inversió, tal com han fet les diputacions de València i Alacant.

A canvi, la Diputació de Castelló pretén substituir este servei pel de Teleajuda, consistent en un avís a uns familiars en un cas d'urgència, mentre que la teleassistència és un servei de proximitat gestionat per Creu Roja, en què els seus voluntaris a més d'aquesta funció de socors, també estan en contacte continu amb els majors i prevenen d'altres riscos.

En la reunió, molts usuaris també van mostrar una certa sorpresa perquè no han sigut informats, ni per la Generalitat ni per la Diputació, de la finalització d'este servei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.