Serveis

Banyeres presenta la nova web de turisme i aplicacions per als mòbils

L'acte tindrà lloc el divendres 8 de febrer a les 20 hores a la Casa de Cultura

El divendres 8 de febrer, a les 20 hores a la Casa de Cultura, tindrà lloc la presentació de la nova pàgina web turística del municipi, així com la nova aplicació turística per a mòbils que promociona la Regidoria de Turisme, la qual pretén amb aquesta iniciativa «que les noves tecnologies siguen una part molt important en la promoció i difusió turística de la localitat».

El nou web www.banyeresdemariolaturisme.com té com objectiu donar a conèixer i posar a disposició dels usuaris tota la informació al voltant dels monuments, museus, senderisme, gastronomia, serveis turístics, horaris dels llocs a visitar, galeria d'imatges o localització de Banyeres de Mariola.

Per altra banda, l'any passat ja es va realitzar amb una subvenció de l'Agència Valenciana de Turisme una aplicació turística per a mòbils per als sistemes Android i Iphones. Aquesta aplicació, completament gratuïta, també facilita informació dels llocs d'interès, dues rutes guiades amb el suport del Google Maps o àudios amb informació dels diferents monuments, uns serveis que es poden descarregar directament del web de turisme.

Amb els dos projectes es pretén donar major informació de tot el que es pot realitzar a Banyeres de Mariola, així com facilitar als usuaris l'accés a la mateixa des de qualsevol dispositiu. Aprofitant l'acte de presentació també es donarà a conèixer el calendari de visites guiades d'aquest any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.