Serveis

Alacant manté l'enllumenat públic encès durant el dia

Compromís demana a l'Ajuntament que aclarisca per què hi ha fanals encesos

El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha demanat a l'equip de govern “que explique per quina raó hi ha fanals de la ciutat que estan il·luminats durant el dia, doncs és un fet que costa diners a les arques públics i, a més, contamina”.

Aquest matí s'ha pogut observar que hi havia fanals encesos a l'avinguda General Marvá i, en este sentit, la formació política denunciant reclama a l'Ajuntament que done una explicació a una situació que, en cas de no estar justificada, representaria una molt mala gestió per part d'aquest govern municipal.

El secretari local ha recordat que “el fet que els fanals estiguen encesos durant el dia contrasta amb la restricció de llum que s'ha portat a terme en diferents punts de la ciutat i que han provocat queixes dels veïns que denuncien que estes vies són ara més insegures”.

A més, no s'entendria esta despesa energètica absurda mentre l'Ajuntament porta a terme retallades en serveis bàsics i s'excusa en la crisi per a no portar a terme inversions molt necessàries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.