Serveis

El govern de Gandia obté un suspens en la campanya turística de Pasqua

Els socialistes lamenten que la falta de planificació, la poca sensibilitat i la mala gestió del PP hagen fet que la platja torne a mostrar una imatge impresentable

Durant l'inici de la campanya turística d'aquest exercici, la platja de Gandia ha mostrat “una imatge impresentable” a causa de “la falta de planificació, la poca sensibilitat i la mala gestió del govern del PP de la ciutat”, que en opinió del principal partit d el'oposició a l'Ajuntament d'aquesta vila de la comarca de la Safor, “torna a començar la temporada amb un rotund suspens” en matèria de turisme.

La regidora socialista Diana Morant ha explicat que l'estat en el qual els nombrosos turistes vinguts han trobat la platja de Gandia “ha estat lamentable, amb els xiringuitos que anaven a ser per a tot l'any encara tancats, i tres d'ells completament destrossats per una mànega de vent que es va produir fa ja sis mesos”.

A més, ha criticat que la subhasta es produïsca en plena Setmana Santa i que el PP haja trencat la seua promesa de tenir els xiringuitos oberts en la platja de Gandia durant tot l'any.

En aquest sentit, ha lamentat que el Govern del PP haja deixat “completament abandonada la platja de Gandia, a la qual ells mateixos anomenen la Capital del Turisme”, que haja perdut l'oportunitat turística que suposen les Falles i també la de Setmana Santa”, malgrat la preocupació dels hostelers i hotelers per les dades d'ocupació previstes.

Torró i els seus problemes

Morant ha lamentat que Torró haja passat els últims mesos pensant “en congressos i en els seus problemes personals” i que ell i el seu govern “no hagen sigut capaços de començar la campanya turística de Gandia amb una imatge mitjanament bona i una platja mínimament preparada per a acollir als turistes”.

Finalment, la socialista ha assegurat que “el vertader enemic del turisme de Gandia és el Govern del PP” que és el que la temporada passada “tenia la platja plena d'excavadores i enguany la té plena d'escombraires” i els ha instat a “que deixen de buscar altres culpables, perquè l'argument dels pals en les rodes del PSPV i de la Direcció de Costes ja no se'l creu ningú”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.