Serveis

Alaquàs posa en marxa la unitat canina de la Policia

Compta amb tres gossos (Aaron, Bingo i Crach) i té un objectiu educatiu i d'assessorament sobre la tinença d'animals de companyia

La unitat canina de la Policia Local d'Alaquàs que ja ha començat la seua labor pels parcs, jardins i zones d'esplai caní de la població, està generant expectació i una gran acceptació tant pels amos d'animals de companyia com per la resta del veïnat.

Les seues primeres activitats seran en els Instituts d'Alaquàs, on es realitzaran exhibicions, una xarrada sobre la tinença d'animals i exemples pràctics de com cal cuidar i disfrutar de les mascotes.

A més l'entrenament específic realitzat per aquests tres gossos, Aaron de raça braco alemany, Bingo, de raça pastor alemany, i Crach de raça pastor belga malinois, permet també la detecció de substàncies estupefaents, a més de col·laborar en accidents, rescats i situacions d'emergència.

La presentació oficial de la nova unitat canina de la Policia Local d'Alaquàs es realitzarà el pròxim 18 de maig amb una exhibició de les seues habilitats durant la Festa de la Primavera d'enguany, que se celebrarà al parc de la Sequieta.

La posada en marxa de la Unitat Canina de la Policia Local d'Alaquàs incideix en l'aposta per les mascotes, però sempre ateses de la manera correcta i entenent la responsabilitat que suposa tindre un ser viu, com és una mascota, convivint en la casa i en el poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.