Serveis

mobilitat

Palafrugell tindrà un bus urbà amb quinze parades

D'acord amb el compromís de l'equip de govern de Palafrugell (PSC-CiU) amb el nou centre comercial Costa Brava Boulevard, el municipi tindrà a curt termini el servei de bus urbà amb unes quinze parades. Segons informa l'agència ACN, el consistori de Palafrugell crearà una xarxa urbana d'autobús per als seus 23.000 veïns i amb parades, per exemple, al CAP, a la comissaria dels Mossos d'Esquadra, el geriàtric i els centres escolars. Avui representants de l'Ajuntament es reuniran amb responsables de la companyia SARFA per enllestir els detalls de la nova línia.

El regidor de Policia Local i Protecció Civil, Lluís Pujol, explica que la idea inicial era acostar el centre comercial al poble, però el servei anirà més enllà i serà utilitzat per als nuclis de Llafranc, Tamariu i Calella. El servei, explica Pujol, farà que hi hagi autobusos cada mitja hora i tot l'any.

L'equip de govern avança que el nou servei canviarà l'entrada dels autobusos que hi havia fins ara a Mont-ras. “Ara els vehicles entraran per La Fanga i això suposarà oferir un servei interurbà perquè unirà el poble amb altres localitats com ara la Bisbal, Palamós o Girona”, explica Pujol. Es podrà comprar un targeta multiviatges a bon preu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.