Serveis

MOBILITAT

Setcases posa autocars per evitar el col·lapse al pàrquing de Vallter

L'Ajuntament de Setcases ha posat en funcionament un servei d'autocars aquest cap de setmana per evitar el col·lapse de l'aparcament de l'estació d'esquí de Vallter 2000. Segons ha explicat l'alcalde, Carlos Fernández, hi haurà vàries expedicions d'anada i tornada i el servei el farà l'empresa Transport Mir de Ripoll.

L'accés tallat

Aquesta temporada, l'accés a l'estació d'esquí de Vallter ha portat més d'un maldecap. L'elevat nombre de visitants i esquiadors que hi volen anar ha provocat que més d'un dia s'hagi hagut de tancar l'accés a la carretera de Setcases a l'estació perquè el pàrquing de Vallter ja era ple i no hi cabien més cotxes. Una situació que ha generat importants problemes de trànsit.

Fernández diu que aquesta iniciativa es posa en marxa per tal de donar resposta a molts visitants que volien accedir a les pistes per esquiar “o senzillament tocar la neu” i a qui era impossible. Per l'alcalde, amb el servei d'autocars “es permetrà l'accés per donar facilitats als turistes i també millorar la imatge turística de Setcases”.

Els caps de setmana

De moment, “aquesta prova pilot” es portarà a terme els caps de setmana i es podria allargar fins a final de la temporada “depenent de l'acceptació dels viatgers i l'estat de massificació de l'apartament de Vallter”, explica l'alcalde de Setcases.

Precisament, fa uns dies el delegat del govern a Girona, Eudald Casadesús, i el director de Vallter 2000, Enric Serra, feien una valoració positiva de com està anant la temporada a l'estació en el primer any que forma part de Ferrocarrils de la Generalitat. Calculen que rebran més de 60.000 visitants, quan l'any passat es van quedar amb només 35.000.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia