Serveis

Els treballadors de Correus de Castelló de la Plana protesten contra els retalls

La Unitat de Repartiment número 1 de Castelló de la Plana ha viscut una concentració per a denunciar públicament la postura de direcció territorial de suprimir seccions

Segons denuncia la CGT, les plantilles de Correus retallades han d'assumir el servei amb menor nombre de personal i la nul·la contractació té conseqüències ben directes sobre el conjunt del servei.

La Central Sindical manifesta que Correus està incomplint la Llei del Servei Postal Universal (SPU) i és per això que fa un advertiment d'estendre a tots els centres postals de la demarcació la protesta.

Segons sembla, l'actual situació laboral és de màxima precarietat i comencen a haver funcionaris de correus que pateixen estrés laboral a causa d'una nefasta política de contractació de la Direcció de Zona.

Els concentrats aquest matí de dimarts, denuncien que des de 2012 i 2013, pateixen eliminació de seccions de repartiment en tota la demarcació i durant el que es porta de 2014, continua la destrucció d'ocupació i una actitud que qualfiquen “d'atac” al servei públic postal.

També han manifestat l'oposició ferma al tancament de la carteria del Grau de Castelló perqu`pe suposarà més risc i més despesa i un pitjor servei postal ala població.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia