Serveis

Mil euros d'ajut a nous negocis, a Sant Hilari

El Programa Feina vol afavorir que comerços s'instal·lin al centre Aqua

L'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm vol afavorir la promoció municipal amb el Programa Feina, que inclou set mesures. Una de les iniciatives és l'ajut econòmic a nous comerços que s'instal·lin al centre del poble, on hi ha més d'un local buit, informa l'Ajuntament. L'equip de govern (CiU-ERC) concedirà 500 euros a fons perdut per ajudar a pagar els emprenedors a pagar les primeres despeses i 500 euros més quan el negoci faci un any que funciona.

Aquesta és una de les set mesures incloses en el Programa Feina. L'alcalde, Albert Santaugini (CiU), considera que les set mesures neixen “amb la voluntat de dinamitzar l'economia local, posant el focus en els veïns i veïnes de Sant Hilari, sobretot els que viuen directament els efectes de la crisi”. El centre d'innovació i emprenedoria Aqua, ubicat al polígon Mas Garriga, ajudarà i assessorà persones a trobar feina o bé empresaris amb negocis que passin moments complicats.

Descompte d'un 50%

Amb el Programa Feina, l'Ajuntament també ofereix un 50% de descompte en el preu de lloguer d'un despatx moblat, amb connexió Wi-Fi i servei de recollida de trucades, entre altres possibilitats.

Al setembre, el concurs Sant Hilari Emprèn premiarà dos impulsors de negoci de nova creació amb 3.000 euros i la formació adequada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia