Serveis

L'equip de Govern de Banyeres de Mariola adjudica a l'empresa «Fobesa» la neteja viària

Al concurs es van presentar tres empreses, sent aquesta la que va obtenir major puntuació

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Banyeres de Mariola, a proposta de la Mesa de contractació, ha aprovat recentment l'adjudicació dels serveis de recollida i transport de residus i de neteja i escombratge de carrers, parcs, jardins i espais públics de la localitat a l'empresa Fomento Benicàssim, S.A. (FOBESA) per un període de deu anys, segons ha informat Ramón Albero, portaveu del govern municipal.

Al concurs es van presentar tres empreses, sent Fobesa la que va obtenir major puntuació. L'adjudicació, comenta Albero, «s'ha realitzat mitjançant procediment obert en el qual s'han tingut en compte les millores sobre la base de criteris econòmics, criteris avaluables sobre la base de judicis de valor i criteris avaluables de forma automàtica».

L'empresa adjudicatària va presentar una oferta econòmica conjunta pels serveis que puja a 1.667.345,46 euros, IVA inclós, per als deu anys de durada del contracte, una xifra que suposa un 13,16% per davall del pressupost bàsic de licitació. Cada any, l'Ajuntament pagarà 100.440,88 € per la recollida de residus i 66.293,67 € per la neteja i escombratge de carrers.

En el capítol de millores, al marge de les econòmiques, FOBESA ofereix la instal·lació de vuit contenidors soterrats i altres 28 de superfície, una agranadora per aspiració, la instal·lació d'expenedors de borses per excrements canins, ampliació de mitjans per a la neteja de carrers durant les festes patronals i altres actes festius, subministrament i col·locació d'ancoratges per a contenidors de superfície, subministrament de contenidors per a bars i restaurants, així com la recollida de residus en aquests establiments en la matinada dels dissabtes. També es col·locaran 40 papereres anuals, s'ampliarà la freqüència de recollida d'objectes i de neteja en carrers i patis de col·legis i Fobesa disposarà també d'instal·lacions pròpies en la població i una línia telefònica d'atenció al ciutadà», segons la informació del regidor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia