Serveis

Pineda manté la piscina tot i ser deficitària

L'Ajuntament preveu pèrdues de 400.000 euros anuals durant dos anys

La piscina de Can Xaubet de Pineda té garantida la continuïtat com a mínim durant els propers dos anys. L'Ajuntament, que va haver de segrestar el servei a l'adjudicatària inicial perquè va fer fallida, va trobar al febrer la UTE Sportise-Club Natació Terrassa, que gestiona des de llavors el complex esportiu. Per deixar a punt la piscina després que va marxar l'anterior adjudicatari, l'Ajuntament hi va haver d'invertir 100.000 euros i ja llavors es va parlar que no serien els únics. El regidor d'Urbanisme, Jordi Masnou (PSC), ha admès que el consistori treballa amb un pla de viabilitat per a Can Xaubet que preveu que el consistori hagi d'assumir el dèficit de les instal·lacions durant els propers dos anys. “Parlem d'uns 400.000 euros anuals, però defensem la continuïtat del servei i confiem que amb la nova gestió els números s'equilibraran”, assegura Masnou.

Precisament, en el darrer ple el govern va aprovar que indemnitzaria amb 389.000 euros l'adjudicatària inicial del servei en concepte de resolució de la gestió “segons els informes tècnics de què disposem”. Masnou, però, va informar que l'empresa reclama a l'Ajuntament de Pineda el pagament de prop de quatre milions d'euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.