Serveis

Bus gratuït per a 300 veïns de Premià de Dalt

Se'n poden beneficiar la gent gran, els menors de 18 anys i els discapacitats

Més de 300 veïns de Premià de Dalt poden viatjar gratuïtament en el bus de la línia C-14 que uneix els diferents nuclis del municipi amb Premià de Mar, la platja i l'estació de tren. La iniciativa, que s'aplica als col·lectius de majors de 65 anys, menors de 18 anys i discapacitats psíquics i físics, coincideix amb les millores de la línia que s'han posat en marxa aquest estiu i que comporten reduir el temps d'espera a mitja hora i que hi hagi servei també els dissabtes durant tot l'any i els diumenges dels mesos de juliol i agost.

Fonts municipals expliquen que la proposta ha estat molt ben rebuda pels ciutadans, que, per gaudir-la, han hagut de passar per l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) per obtenir el carnet sènior o júnior, que només es pot utilitzar a títol personal. L'acord que van signar al juny els dos ajuntaments amb la concessionària de la línia, l'empresa Sarbus-Casas, manté la mateixa distribució pel que fa al pagament del servei. Premià de Dalt assumeix el 78% del cost anual i el 22% restant correspon a Premià de Mar. Durant la signatura del nou conveni, el primer tinent d'alcalde de Premià de Dalt, Josep Triadó (CiU), va destacar la necessitat de facilitar l'accés al transport públic a la gent gran i als joves “perquè garanteix i facilita un mitjà diari per arribar a l'institut i a la zona esportiva”. Els dos municipis van acordar que les millores en la línia es revisarien d'aquí a un any per saber si s'havien complert les expectatives inicials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia