Serveis

Perquè no ens Fotin el Tren estendrà accions

La plataforma Perquè no ens Fotin el Tren va dur a terme divendres la seva habitual acció de protesta de cada últim divendres de mes. Des de Torelló, a Osona, demanen que la línia tingui un servei de qualitat i que s'integri dins la corona de rodalies

Aquesta vegada la protesta la van allargar fins poc abans de la mitjanit i van sopar dins de l'estació. L'acció va servir per fer una assemblea i fixar l'estratègia per als pròxims mesos, vist que les administracions no semblen disposades a atendre les seves demandes. Entre altres, es va decidir estendre la protesta fora de l'estació. Per al pròxim mes es prepara una anada de l'estació a la plaça de la Vila, on es faria un sopar i s'informaria els vianants de les reivindicacions de la plataforma. També, més enllà de conscienciar la població, es posarà més èmfasi en la pressió sobre la classe política, que fins ara bàsicament ha donat llargues a la majoria de reivindicacions de la plataforma, i s'intensificarà la coordinació a nivell de línia. Aquesta setmana està previst que es vegin amb la Plataforma del Transport Públic, per explorar línies de col·laboració. Es manté l'últim divendres de mes per fer l'acció de protesta i d'explicació de com van les negociacions. Un any i set mesos després de l'inici de les protestes, segueixen sense que la Generalitat els doni resposta a la seva petició de reunir-se.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia