L'oposició de Montserrat demana un plenari extraordinari per discutir la contractació d'un intendent de policia

Gent d'Esquerres veu totalment innecessària aquesta figura organitzativa i opina que la seua contractació està fora de norma legal

El passat 26 de maig de 2009, en Junta de Govern local, es va procedir a l'aprovació per tres vots a favor i un vot en contra, el del regidor d'Aigua Joan Rafael Garcia i Perales, de les bases per a la provisió en propietat, per mitjà de torn lliure, d'una plaça d'intendent en cap de la policia local.

Es tracta d'una plaça enquadrada en el grup A2, corresponent a l'Escala d'Administració Especial, Subescala Serveis Especials, Classe Policia Local Escala Tècnica Intendent, per mitjà del sistema d'oposició.

Segons la Llei 6/1999, del 19 d'abril, de Policies Locals i de Coordinació de les Policies Locals, la categoria d'Intendent sols és aplicable en localitats de més de 15.000 habitants o de 30 funcionaris de policia local.

Així les coses, per als regidors components de l'oposició, es parla d'una figura innecessària a nivell legal per aquest municipi, que compta amb menys de 7.000 habitants i menys de 20 funcionaris de Policia Local.

Però a més d'això, els components de Gent d'Esquerra de Montserrat, opinen que es tracta d'una despesa econòmica que suposa una sobrecàrrega per a l'ajuntament. Suposa augmentar la plantilla de personal, amb un alt càrrec, que equival a 62.000 €/any, de cost laboral, i les arques municipals no ho poden assumir perquè l'any passat es va tancar el pressupost amb un dèficit de més de 1.400.000.-€ i l'actual exercici 2009 per les dades de que es disposen, també donarà un resultat negatiu amb dèficit.

És per això que Clara Bosch, Regina Campos i Vicent Bosch han sol·licitat la convocatòria d'una sessió plenària extraordinària a fi de debatre amb profunditat aquestos extrems i que es paralitze la contractació de cap persona perquè puga ocupar el càrrec.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.