Serveis

SERVEIS

La T-10 per a busos s'activa a Ponent

Aquest diumenge el Departament de Territori posarà en marxa la nova targeta per viatjar amb autobús entre Lleida i Barcelona. L'abonament T-10/120 permet fer deu viatges durant 120 dies a un preu de 9 euros el trajecte. L'estalvi és de fins al 60% del preu del bitllet senzill actual de les línies d'autobús interurbà que connecten les comarques de Ponent amb la capital catalana. A la Noguera, el Segrià i el Pla d'Urgell, el preu de la targeta és de 90 euros. I 20 euros més barat per a l'Urgell i la Segarra. L'abonament es pot comprar a l'estació d'autobusos Barcelona Nord, a la de Lleida i també a Tàrrega.

La mesura forma part del paquet d'actuacions de la nova rodalia Lleida i és un pas previ al desplegament del sistema tarifari integrat, que vol millorar la competitivitat del transport públic. La T10/120 ja està estesa a tot el Pirineu i ha suposat un increment del 51% dels viatges en alguns casos.

REDACCIÓ



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia