Serveis

Els treballadors de correus de Castelló de la Plana faran vaga

Ho ha aprovat una assemblea convocada a l'efecte contra l'eliminació de llocs de treball

Continuen les mobilitzacions i talls de carrers enfront de la UR2 de Correos Castelló que cobrix els districtes 5 i 6 de la ciutat, mentres contínua la mobilització de la UR1 concentrant-se ahir dimecres 28 de gener una altra vegada com porten fent des del dijous 22 d'aquest mes.

Elstreballadors de correus en assemblea han decidit continuar amb les mobilitzacions i fer vaga indefinida. Els acords de les plantilles dels dos centres de Castelló ciutatsónclars i concisos: “no a la destrucció d'ocupació. estudi i manteniment de la plantilla actual, inici de les parades i sobres a partir del primer dia que s'eliminen seccions i es destruïsca ocupació”.

La convocatòria de mobilitzacions i posteriorsparades i vagues a Castelló ciutat, avalada per les assemblees dels dos centres de treball, es manté perquè la ciutadania visualitze i comprenga que si no reben correu i patix retards en el mateix és a causa dels retalls de la direcció de Correus zona 5a València.

Curiosament, almenys 10 contractes amb els seus corresponents llocs de treball, que des del 14 de gener havien desaparegut, hui en dia previst per a continuar amb les mobilitzacions en la UR1 I UR2 ha sorprésveure com estos llocs vacants s'han cobert sobtadament, la qual cosa, a nivell sindical consideren com una victòria, i confirmen que només amb la mobilització i la lluita s'aconseguixen que no es deteriore el correu a Castelló ciutat, encara que este fet ha reduït un poc la problemàtica de la sobresaturació de les carteries, continua havent acumulat paqueteria nacional i internacional en els dos centres.

La direcció de correus zona 5a en data de hui encara no s'ha posat en contacte amb els representants sindicals ni amb la plantilla per a negociar este conflicte.

Per totallò que s'ha exposat, es mantenen les mobilitzacions i les protestes fins al dia 30 de gener, amb les concentracions enfront de les carteries, amb tal de visualitzar el conflicte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.