Serveis

Vint-i-quatre hores de franc al carrer Camprodon d'Arbúcies

Els veïns que paguen l'impost de circulació al municipi tindran avantatges a la zona blava gràcies a un acord entre l'Ajuntament i Mifas

La mesura té el suport de comerciants i restauradors

Un acord entre l'Ajuntament d'Arbúcies i l'empresa Mifas, que gestiona la zona blava del carrer Camprodon i de la plaça de Can Reus, permetrà que tots els arbuciencs que paguen l'impost de circulació al municipi disposin de 24 hores d'aparcament gratuït a la zona blava. La mesura, que té el suport de l'Associació de Comerç i l'Associació de Restauradors i Hotelers, es preveu posar en marxa a finals de febrer. Un cop finalitzat el contracte vigent des de feia cinc anys amb l'empresa Mifas, s'han pogut renegociar les condicions. Una vegada es posi en marxa la campanya, els arbuciencs podran acudir a l'Ajuntament a buscar la targeta d'aparcament. Aquesta primera targeta serà gratuïta i estarà finançada un cinquanta per cent per l'Ajuntament i un cinquanta per cent per l'empresa. L'usuari de la targeta podrà utilitzar les 24 hores en funció de les seves necessitats, ja que no hi haurà un temps limitat per esgotar les hores. I quan s'hagin esgotat les 24 hores d'aparcament, l'usuari podrà anar a l'Ajuntament a recarregar-la amb un cinquanta per cent de descompte. Els usuaris podran disposar de tantes targetes com impostos de circulació paguin al municipi, és a dir, si una persona paga l'impost de dos vehicles, podrà tenir dues targetes d'aparcament gratuïtes i utilitzar-les amb el vehicle que li interessi, ja que la targeta no anirà identificada amb un cotxe en concret. El sistema de funcionament de la targeta serà molt senzill: l'usuari haurà d'introduir la targeta dins la màquina de pagament del tiquet de la zona blava i decidir el temps que tindrà el vehicle aparcat i ja podrà treure el tiquet per posar al cotxe. L'alcalde d'Arbúcies, Pere Garriga, es va mostrar molt satisfet amb aquest nou acord ja que es tracta “d'un compromís de l'equip de govern, però que no s'ha pogut fer abans a causa del contracte vigent”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia