Serveis

Els funcionaris de Correus de Castelló de la Plana han començat una vaga indefinida

L'assemblea de treballadors d ela UR1 denuncia les dolentes condicons de treballa existents en l'estafeta central

En opinió dels treballadors i treballadores que hui mateix s'han posat en vaga indefinida en la Unitat de Repartiment número 1 de Castelló de la Plana, aquesta decisió ha estat provocada degut al deteriorament produït pels retalls permanents de plantilla, l'augment brutal de recorreguts i la precarietat en les condicions de treball, tot això afegit, fa que el correu no arribe als domicilis com cal i provoca una manca de qualitat en els lliuraments dels objectes postals.

Aquesta situació es troba generalitzada arreu el País Valencià, però s'hi viu amb major intensitat en aquesta ciutat de la comarca de la Plana.

Ara s'anuncien uns retalls que l'assemblea de treballadors i treballadores de correus estima que farà impossible el compliment del dret ciutadà a rebre correspondència i repercutirà en les reclamacions davant els professionals.

A aquesta mobilització iniciada a Castelló de la Plana, s'han sumat també els carters d ela Unitat de Repartiment número 9 del carrer Sant Vicent de la ciutat de València, encarregats de la distribució als districtes 7, 17 i 26 de la capital del País Valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia