Serveis

Teisa introdueix el bitllet únic en el transport públic fins al nou hospital d'Olot

Costarà un euro més que el bitllet des del punt d'origen i no caldrà pagar dos cops

S'ha incrementat el nombre d'usuaris en tots els serveis fins al centre sanitari

Teisa, l'empresa concessionària del transport públic a la Garrotxa, ha introduït el bitllet únic per als usuaris del Bus Transversal –uneix les Planes d'Hostoles amb Besalú passant per Olot amb molta freqüència– que utilitzen aquest servei per desplaçar-se fins a l nou hospital comarcal de la Garrotxa, a Olot. Els usuaris del Bus Transversal podran adquirir aquest bitllet afegint un euro més al cost pel trasllat entre el seu municipi i el centre hospitalari. Aquest bitllet integrat es podrà adquirir ja aquest mes de març, tot i que no s'ha determinat encara el dia exacte en què això serà possible. Fins aleshores, els usuaris hauran de pagar dos bitllets.

Teisa, a més, fa tres mesos que ha posat en marxa dos nous serveis en els dos sentits de la línia a les vuit del matí –coincidint amb l'hora en què es comencen a fer les anàlisis clíniques– i a les nou del matí –que és quan s'obren les consultes externes–. Els han utilitzat un miler de persones.

Pel que fa al servei del transport públic d'Olot, del qual també n'és concessionària, Teisa ha adaptat les línies B, C i D, allargant el recorregut fins a l'hospital, i la línia A, tot i que, en aquest cas, cal fer transbord a la terminal d'autobusos o al centre sanitari.

Això ha fet incrementar un 13% el nombre d'usuaris del transport públic en els tres mesos de funcionament del nou hospital. La freqüència de pas és d'un màxim de tres quarts d'hora, tot i que sol ser molt menor perquè es combinen totes les línies.

El transport públic fins al nou hospital comarcal de la Garrotxa d'Olot és motiu de preocupació entre els usuaris i, sobretot, entre els responsables que aquest servei bàsic funcioni. L'alcalde d'Olot, Josep Maria Corominas, i el president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Joan Espona, han coincidit a remarcar que, ara, tenen una radiografia clara de la situació i que això els permetrà actuar amb calma per anar solucionant els problemes d'aquest transport.

LA XIFRA

13
per cent més d'usuaris
del transport públic per anar fins a l'hospital.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia