Serveis

Obres en cinc carrers i a la plaça del Centre d'Amer

L'Ajuntament d'Amer preveu completar a finals del mes d'abril les obres a la plaça del Centre i cinc carrers adjacents, amb la qual cosa completarà la renovació del centre històric. Les obres han estat adjudicades a l'empresa Pere Boada i Comas per un import de 261.360 euros.

A la plaça del Centre, a tocar de la C-63 (la carretera d'Olot), l'Ajuntament conservarà el sauló de la illeta central i eliminarà el desnivell de les voreres i les barreres arquitectòniques. També preveu renovar l'enllumenat i el mobiliari urbà, i es millorarà la senyalització i s'actualitzarà el sanejament d'aigües pluvials. En els carrers d'Avall, Pep Ventura i Paquito Moner, la travessera Juli Garreta i l'avinguda Barcelona, també s'hi fa el mateix.

Estrena amb gegants

La vila d'Amer és aquest any la Vila Gegantera de les comarques gironines. Els dies 2 i 3 de maig hi haurà una trobada a Amer. L'alcalde amerenc, Albert Plana (CiU), confia que la plaça del Centre estigui llavors a punt, ja que s'hi vol inaugurar un monument als gegants locals.

Les obres a la plaça del Centre i els carrers adjacents completaran la renovació del centre històric, juntament amb la plaça de la Vila, acabada fa dos mesos. Aquesta plaça s'havia d'haver inaugurat en un acte institucional dissabte a la tarda, però la pluja ho va impedir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia