Serveis

Estrenen l'espai per a autocaravanes a Arbúcies

L'Ajuntament d'Arbúcies ha estrenat un espai per a autocaravanes, situat entre l'escola Doctor Carulla i el parc dels Bombers. L'equip de govern (Entesa i PSC) va posar en funcionament el servei a principis de mes. L'espai té cinc places fixes.

El regidor d'Obres d'Arbúcies, Àngel Cabrero (Entesa), ho explica: “Aquesta zona d'aparcament s'ha habilitat perquè les persones que vulguin venir a Arbúcies amb autocaravana puguin tenir un espai on instal·lar-se durant la seva estada, ja que fins ara no hi havia cap lloc reglat per a aquests usos.” Segons informa l'Ajuntament, el nou espai té els serveis necessaris, com ara subministrament d'aigua potable.

A la nova zona, s'hi ha col·locat un panell informatiu amb un mapa de la informació més rellevant de la vila, els equipaments del municipi i els webs on es poden trobar dades sobre gastronomia, patrimoni i turisme del municipi. Aquesta iniciativa municipal vol situar Arbúcies en el turisme familiar, no només de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia