Serveis

serveis

Cabrils inaugura un bus directe a Barcelona

Un bus uneix, per primer cop, el municipi de Cabrils amb el de Barcelona, fent parada a Vilassar de Dalt. Aquesta línia tindrà quatre autobusos d'anada i quatre de tornada, dos al matí i dos a la tarda en hores punta. D'altra banda, i per millorar les connexions del transport públic, l'Ajuntament de Cabrils i Transports de la Generalitat han autoritzat una ampliació d'horaris de la línia C12  Cabrils-Vilassar de Mar i Vilassar de Mar-Cabrils, que passaran ara cada 20
minuts, quan fins ara
ho feien cada quaranta
minuts.

redacció

turisme

CCOO signa el nou conveni de Port Aventura

Acord entre la direcció de Port Aventura i el sindicat CCOO pel nou conveni col·lectiu del parc temàtic situat entre Vila-seca i Salou. Segons l'ACN, el nou marc, que serà vigent fins a l'any 2019, té l'objectiu de garantir un entorn d'estabilitat davant dels plans de creixement, com ara el nou parc temàtic Ferrariland i la col·laboració amb el Cirque du Soleil. L'acord inclou increments salarials, pagaments suplementaris de productivitat i la conversió de 150 contractes eventuals a fixos discontinus abans que obri portes Ferrariland.

redacció

SUCCESSOS

Mor un jove de 18 anys atropellat a Torrefarrera

Un jove de 18 va morir divendres a la nit al quilòmetre 9,5 de la carretera N-230 entre Torrefarrera i Rosselló. El sinistre va ser a tres quarts d'onze, quan un grup de joves caminava per la carretera per anar d'un poble a l'altre, a tres quilòmetres de distància, van dir els Mossos d'Esquadra. Els nois anaven per la dreta i van decidir canviar de costat, i un cotxe va envestir, mentre creuava, un dels joves, Marvin V. Z., un veí de Torrefarrera d'origen equatorià. Segons els agents, el conductor no va tenir cap responsabilitat en l'accident.

REDACCIÓ



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia