Serveis

Permeten aparcar a l'esplanada de sobre de Filadors de Torredembarra

L'Ajuntament de Torredembarra ha decidit permetre que els cotxes aparquin gratuïtament a l'esplanada situada damunt de l'aparcament subterrani de Filadors, que fa més d'un any que està tancat pel seu caràcter deficitari, a més de la seva suposada relació amb la trama de presumpta corrupció que s'investiga al municipi.

La decisió del govern local permet guanyar un centenar de places d'aparcament en superfície a l'accés al centre de Torredembarra mentre s'analitza si es reobre finalment l'aparcament subterrani i en quines condicions. Segons el regidor de Via Pública i Manteniment, Valeriano Pino, diversos problemes administratius, tècnics i pressupostaris impossibiliten, de moment, tornar a posar en servei el pàrquing.

Filadors va tancar les portes l'estiu passat després que el nou govern sorgit arran de l'operació de la Guàrdia Civil constatés que la infraestructura suposava unes pèrdues de 10.000 euros al mes i que l'empresa que en feia la gestió no tenia ni contracte en vigor. De la seva construcció, es va qüestionar l'adjudicació a Teyco, així com el sobrecost que va tenir l'obra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia