Serveis

L'Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols rep la piscina La Ponderosa en herència

La propietària l'ha llegat amb la condició que se'n mantingui l'ús i que els beneficis siguin per al centre de gent gran

Ara es farà un projecte de millora

L'Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols ha rebut d'una herència la piscina La Ponderosa, situada al sector del pla de Bastons. Ha estat llegada testamentàriament per la seva propietària, Nita Costa, que l'única condició que hi va posar va ser que sempre es mantingui com a piscina pública i que els beneficis que n'obtingui l'Ajuntament es destinin íntegrament al centre de serveis per a la gent gran de Sant Feliu de Pallerols.

L'alcalde, Joan Casas, ha explicat que Costa ja havia comunicat a l'Ajuntament la seva voluntat de fer donació de la piscina al poble l'any 2007, però que va demanar que no es fes pública. Tot i que fins ara la piscina ha estat de propietat privada, estava oberta a l'ús públic i, de fet, sempre ha estat molt concorreguda. Aquesta última temporada d'estiu ja s'ha fet efectiu el canvi en la direcció i el govern local ha anunciat als veïns nous plans per a aquest equipament.

Hi ha una piscina per a adults i una d'infantil, uns vestidors i un bar. Casas ha avançat que ara la intenció és impulsar un projecte per millorar les instal·lacions i, sobretot, per definir què s'ha de fer als terrenys de la zona on hi ha la piscina. S'hi farà un nou equipament esportiu, però no ha definit en què consistirà.

LA DATA

2007
és l'any en què
la propietària de la piscina de Sant Feliu de Pallerols va decidir llegar-la a l'Ajuntament

LA XIFRA

2
vasos
té el complex de La Ponderosa, un de dimensions més grans per als que saben nedar i l'altre per als petits


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia