Serveis

Restablerta la normalitat als trens de l'R2 i l'R11 després del robatori de cable de coure al desembre

El servei de la línia R8 no quedarà del tot normalitzat fins al febrer, com mínim

Entre Granollers Centre i Cerdanyola UAB hi ha un servei de bus alternatiu

Les companyies Adif i Renfe han restablert aquest dilluns al matí el servei habitual de les línies R2 i R11, després de gairebé un mes del robatori de 480 metres de coure a Mollet del Vallès (Vallès Oriental). El servei de l'R8 no quedarà del tot normalitzat fins al febrer, com mínim.

Uns desconeguts van robar cable de la infraestructura ferroviària el 15 de desembre en l'àmbit de la bifurcació de Mollet, cosa que va provocar un incendi i va causar greus danys al sistema de senyalització de les dues línies de Rodalies, que des d'aleshores han funcionat al 50 %, amb només dos combois per hora i sentit en aquestes línies.

Coincidint amb l'inici del servei, Adif i Renfe han restablert a les sis hores d'aquest dilluns, les freqüències de pas habitual en les línies R2 i R11, una vegada que el gestor d'infraestructures ferroviàries ha ultimat la reposició de les instal·lacions completament destruïdes o greument danyades pel robatori de cable.

Adif ha informat que ha prioritzat el restabliment de la normalitat en la circulació ferroviària en l'àmbit de la Bifurcació Mollet. Així, fins a la reparació definitiva de les instal·lacions, prevista per a febrer, i amb l'objectiu de facilitar els treballs que s'han de portar a terme, la línia R8 funcionarà entre les 08.00 i les 20.00 hores entre Mollet-Sant Fost i Martorell. Els viatgers podran utilitzar l'R2 per connectar amb les estacions de Montmeló i Granollers Centre.

Entre Granollers Centre i Cerdanyola UAB hi haurà un servei de bus des de l'inici fins al final del servei dels dies laborables i dissabtes.

Els diumenges es prestarà el servei en tren entre Martorell i Cerdanyola Universitat, i servei per carretera entre Cerdanyola Universitat i Granollers Centre durant tota la jornada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia