Serveis

El servei de bus del Masnou té un 5,1% més de viatges a principi del 2016

Des del 29 de desembre una altra companyia ofereix aquest servei, que s'ampliarà fins a diumenges i festius

El servei de busos del Masnou ha fet 1.674 viatges més el primer trimestre del 2016, cosa que representa un augment del 5,1% de desplaçaments per comparació al mateix període de l'exercici anterior, segons dades de l'Ajuntament. Aquestes xifres coincideixen amb l'entrada del nou servei de la companyia Casas, que va començar l'activitat el 29 de desembre del 2015. Durant els últims cinquanta anys, en aquest municipi hi havia operat la companyia Transports Urbans del Masnou.

La mitjana d'ús del servei d'un dia feiner és de prop del 17,5% dels viatges setmanals, i els dissabtes, de 8,6%. Entre les onze del matí i dos quarts de vuit del vespre és quan registren més viatges. Les parades amb més afluència són la de l'estació de tren del Masnou, amb un 20% de viatges, i la de l'estació d'Ocata (16%), seguida de l'inici de la línia, al carrer Berguedà (15%).

El consistori analitza les dades amb optimisme i ha anunciat que ampliarà el servei de la línia C-19 fins a diumenges i festius. Aquest servei s'ofereix durant l'estiu, des del 24 de juny fins a l'11 de setembre, però ara s'ampliarà a festius i diumenges de tot l'any. “És un tema molt reivindicat per la gent gran”, destaca l'alcalde, Jaume Oliveras (ERC).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia