Serveis

Tremp tindrà fibra òptica a partir del setembre

La majoria de la població gaudirà del servei abans no acabi l'any

L'Ajuntament de Tremp i Adamo Telecom enllesteixen un acord que farà possible el desplegament a Tremp de la xarxa de fibra òptica, que donarà servei pràcticament a totes les llars de la ciutat, de forma gradual, a partir del mes de setembre. Aquest conveni, a més, possibilitarà la interconnexió de tots els edificis municipals mitjançant una xarxa corporativa.

Segons el regidor d'Obres i Urbanisme, Antoni Flores, si es compleixen les previsions els primers clients ja es podrien beneficiar de la fibra òptica durant el mes de setembre, amb l'objectiu que a final d'any “un percentatge molt elevat de la població” pugui gaudir del servei. Pel desplegament s'utilitzaran infraestructures ja existents, de manera que l'impacte de les obres serà mínim. En els casos on no arribi la xarxa soterrada, l'operadora assegurarà el servei a tota la població mitjançant el cablatge aeri.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia