Font de Mora assegura que el centre de tecnificació esportiva de Vila-real obrirà el març de 2011

El conseller d'Educació, Alejandro Font de Mora, que aquest matí ha visitat les obres del centre de tecnificació esportiva de Vila-real, ha assegurat que aquesta instal·lació —«una de les inversions en matèria educativa i esportiva més importants» del país», segons el conseller— «estarà en funcionament el març de 2011». Les obres, que està executant el seu departament, compten amb una inversió de 22,7 milions d'euros i el complex consta d'una residència per a estudiants i monitors amb cinquanta places; un pavelló poliesportiu cobert, amb capacitat per a 5.000 espectadors, i una piscina de 25 metres i huit carrers destinada a la competició.

Segons el conseller, el centre, «a més d'atendre les necessitats dels esportistes d'alt rendiment, s'obrirà a la societat de Vila-real i a les poblacions pròximes per a donar-hi cabuda a activitats i competicions esportives dels clubs locals», i ha manifestat que aquest es complementa amb el ja existent en la Penyeta Roja.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.