L'Ajuntament d'Alcover reconvertirà la pista de l'escola en un nou pavelló

La pista poliesportiva del carrer de les Rodes, que utilitza l'escola pública d'Alcover (Alt Camp), es reconvertirà en un pavelló municipal. Ahir ho va acordar el govern municipal en la sessió plenària en què es van donar tots els detalls del projecte, que està pressupostat en 536.429 euros i que es finançarà amb la segona convocatòria del fons estatal d'inversió.

Alcover disposa actualment d'una pista poliesportiva descoberta amb limitació d'ús temporal, i «amb aquesta actuació es satisfà la necessitat d'un ús sense temporalitat i en millors condicions per als usuaris potencials, sense dependència de les inclemències meteorològiques», segons explica l'alcalde, Anton Ferré. L'alcalde insisteix que es tracta d'un equipament de suport per al municipi i hi afegeix: «El projecte també farà possible que l'escola disposi d'un pavelló com cal, i fora de l'horari escolar la societat alcoverenca podrà disposar d'un recinte preparat per organitzar-hi diferents activitats.» Les noves instal·lacions disposaran de vestidors i d'un escenari, i molt probablement les obres estaran enllestides durant el mes de setembre, per poder fer-ne el primer ús durant el mes d'octubre, en plena festa major d'Alcover. «La necessitat d'aquesta obra és evident per completar l'adequació dels equipaments esportius del municipi», sentencia l'alcalde.

L'Ajuntament alcoverenc ja ha aprovat el projecte d'adequació funcional de la pista poliesportiva i el plec de clàusules particulars que regirà la licitació. Aquesta obra coincidirà amb la urbanització del carrer Era de Pessetes, un vial d'enllaç amb l'avinguda Mont-ral.

Remodelació de carrers

A.E.

El govern municipal va aprovar el projecte de pavimentació dels carrers de la Costeta, Sant Antoni, de l'Índia, de l'Abadia, d'en Perxes, Nou i de l'Amorós. Aquesta nova intervenció per millorar la imatge del barri antic del poble costarà uns 380.000 euros i serà finançada amb el PUOSC i els recursos propis del consistori. Les obres es faran en un nucli antic ben delimitat i amb serveis subterranis que en general presenten un estat precari, «fet que provoca el seu deteriorament general, amb conseqüències directes de pèrdua d'habitants als seus carrers i, sobretot, amb el tancament progressiu dels seus comerços», segons indiquen fonts municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.