Medi ambient

La platja Nord de Gandia rep la Bandera Blava i la Q de Qualitur

La platja Nord de Gandia ha estat premiada per l'organisme europeu Fundació d'Educació Ambiental (FEE) amb la Bandera Blava que distingeix la qualitat dels serveis i l'atenció mediambiental i als seus usuaris.

La regidora de Turisme, Amparo Miret ha valorat molt positivament el treball que es realitza des del govern municipal per aconseguir aquestos reconeixements. Miret ha destacat de manera especial la distinció temàtica a les platges per eliminació de barreres arquitectòniques «enguany hem aconseguit un guardó molt important; ser l'única platja d'Espanya, junt a Ferreries de Balears, en tindre el reconeixement d'excel·lència, per eliminació de barreres físiques afavorint la mobilitat de persones amb discapacitat».

La responsable de turisme s'ha referit també a l'obtenció ahir de la Q de Qualitur de la Conselleria de Medi Ambient considerant-la un afermament de la bona gestió de la platja.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.