Infraestructures

Bellreguard demana que s'agilitze la construcció del pavelló esportiu cobert

Una delegació de l'Ajuntament de Bellreguard, encapçalada per l'Alcalde, Pere Cremades, es va reunir amb els tècnics de la Direcció General d'Esports per avançar en la tramitació del projecte per a la construcció del pavelló cobert. Per altra banda, el primer edil també es va reunir amb la Diputada Provincial, Sra. Carlota Navarro, Vicepresidenta de la Diputació i delegada en la Comissió Mixta que formen la Diputació i la Conselleria, per a tractar aquest mateix assumpte.

El tràmit per a iniciar el projecte té certa complexitat, ja que ha implicat el canvi de destí de la subvenció del Pla d'Instal·lacions Esportives, concedida a l'Ajuntament la legislatura passada. Amb l'acceptació del cofinançament a càrrec del Pla Confiança de la Generalitat i la tramitació d'un nou projecte per a dita infraestructura, sembla que, a hores d'ara i segons es desprèn de les reunions, l'aprovació definitiva per part de la Conselleria d'Esports està més prop i amb això la possibilitat de la seua licitació.

L'Ajuntament de Bellreguard confia en que la Conselleria agilitze la tramitació i, amb això, s'inicie una de les obres més emblemàtiques dels darrers anys al municipi.

La visita a la Diputació ha servit també per a rebre informació de primera mà sobre l'actuació prevista al camp de futbol per a l'execució de la instal·lació de la gespa artificial que depèn, a hores d'ara, única i exclusivament de l'organisme provincial, tal i com ha explicat Pere Cremades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia