Infraestructures

Gandia obre un punt d'informació sobre inversions a la platja i al Grau

L'oficina, ubicada al passeig Marítim de Neptú, obrirà tota la setmana

L'Ajuntament d'aquesta localitat de la comarca de la Safor, ha decidit obrir un punt d'informació a la platja de Gandia, ubicat en la confluència del carrer Astúries amb el passeig Marítim de Neptú. L'oficina romandrà oberta tots els dies de la setmana, en horari de 18 a 22 hores, fins el 15 de setembre.

En aquest espai s'informarà a veïns i turistes de diverses intervencions que beneficiaran a la platja i al Grau, com ara les obres de reurbanització dels carrers Astúries, Formentera, Cap de la Nau, Aragó i Castella - la Manxa.

La remodelació d'aquests carrers està finançada pels fons de l'ICO-Turisme, amb un pressupost de 6 milions d'euros. Els treballs contemplen la renovació de la xarxa de clavegueram i aigua potable, l'asfaltat, l'enllumenat i la instal·lació de nou mobiliari urbà amb pèrgoles d'ombra, així com la plantació d'arbres i l'adaptació de les voreres per a persones amb mobilitat reduïda.

Per altra banda, es donaran a conèixer actuacions recents ja finalitzades, com la reforma de la plaça de Navarra o el pla d'accessibilitat del Grau i la platja. Al mateix temps, s'exposaran els projectes de les escoletes de la platja, ubicada al carrer de la Bova, i de les Alqueries, situada al sector de les Foies, al Grau.

L'exposició també fa un recorregut per inversions d'especial transcendència per a la ciutat, com el projecte dissenyat pel prestigiós arquitecte Renzo Piano per al moll nord del port i el Tramvia de la Mar que connectarà el centre històric amb la platja.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.