Serveis

Agents de la Policia Local de Xàbia reben formació sobre protecció penal dels interessos públics

L'objectiu és que els professionals adquirisquen coneixements de l'aplicació pràctica de la nova legislació.

Agents de la Policia Local de Xàbia i d'altres municipis, han participat aquesta setmana en un curs de Protecció Penal dels Interessos Públics. Aquesta acció formativa, ha comptat amb la participació del regidor de Seguretat Ciutadana, Juan Carlos Generoso, el jutge degà de Dénia, Javier Reyes, i el delegat comarcal de formació del Cesif, Manuel Risueño, qui ha portat la direcció de les classes.

Durant la ponència, el jutge degà ha impartit una classe magistral sobre les particularitats que han de conéixer els agents sobre atestats policials en l'orde jurisdiccional així com un enfocament pràctic en matèria de la protecció de seguretat ciutadana. El curs, que compta amb l'homologació de l'Institut Valencià de Seguretat Pública, té com a objectiu que els agents adquirisquen coneixements tecnicopolicials i millorar el servici prestat al ciutadà i la seua posterior remissió als òrgans jurisdiccionals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.