Medi ambient

L'Alcúdia inaugura la segona fase del seu parc solar fotovoltaic

Situada en el sostre del poliesportiu municipal, consta de 1.059 mòduls que produeixen una potència de 222,39 Kwp

L'Ajuntament de l'Alcúdia i l'empresa IM2 Energia a Solar inauguren la segona fase del parc solar fotovoltaic de l'Alcúdia. L'acte tindrà lloc el proper 11 de novembre, a les 11 del matí, en les instal·lacions del poliesportiu municipal. Ara fa tres anys, l'Ajuntament va dur a terme un concurs públic per llogar el sostre municipal i posar-lo a la disposició d'empreses capdavanteres en el sector de l'energia solar mitjançant la fórmula del lloguer. L'empresa IM2 va resultar adjudicatària per a instal·lar-hi les plaques i gestionar el parc solar de l'Alcúdia durant un període de 25 anys.

Dotze mesos després, el desembre de 2008, es va inaugurar la primera fase del projecte, acte que es va celebrar a la piscina climatitzada de l'Alcúdia i que anunciava el final de la primera fase del projecte: en eixe moment hi havia 936 mòduls instal·lats als sostres municipals del municipi.

La segona fase del parc solar, situada en el sostre del poliesportiu municipal, consta de 1.059 mòduls que produeixen una potència de 222,39 Kwp. Aquesta planta produeix energia capaç de proveir 4.295 vivendes durant una any. A més, amb aquesta instal·lació l'emissió de CO2 anual que s'evita és igual a la pol·lució de 2.936 cotxes i l'energia anual generada equival a 6.700 arbres plantats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.