Infraestructures

Xàbia rep el vistiplau pel col·lector de l'Arenal i les instal·lacions de la planta dessaladora

L'Ajuntament de Xàbia ha rebut el vistiplau per les obres del col·lector de l'Arenal i de les instal·lacions annexes de la planta dessaladora. L'alcalde, Eduardo Monfort, i el regidor de Projectes de Ciutat, Antonio Torres, han acompanyat els tècnics del Servei de Costes i de la Conselleria de Medi Ambient per a comprovar in situ que les instal·lacions executades funcionen correctament i s'ajusten als projectes aprovats.

Després de recórrer el traçat de les conduccions per a les que el consistori té una concessió, ja que discorren per terrenys de domini públic marítim terrestre i el punt d'abocament s'efectua igualment en domini públic, els representants de les administracions supramunicipals i l'alcalde han procedit a la signatura de l'acta que certifica que les obres estan finalitzades i en funcionament. A continuació, han visitat les instal·lacions de la planta dessaladora que abastix d'aigua potable al municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.