Serveis

Oliva signa un conveni per al manteniment de l'Agència AMICS

Aquesta entitat té la finalitat d'informar, assessorar i facilitar la integració dels nouvinguts empadronats a Oliva

L'Ajuntament d'Oliva ha signat un conveni de col·laboració amb la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania, per al funcionament i manteniment de l'Agència de Mediació per a la Integració i la Convivència Social (AMICS). L'acord té un període inicial de 10 anys.

Aquesta agència, es va constituir el passat 2008 i, a partir de l'any pròxim, treballarà conjuntament amb la Conselleria. S'encarregarà, entre d'altres tramitacions, de la configuració dels instruments d'assessorament per a nouvinguts, la facilitació de l'accés de les persones immigrants al Programa voluntari de comprensió de la societat valenciana Escola d'Acollida i la prestació de serveis d'informació, mediació, assessorament i orientació.

Es tracta d'un servei que depén de forma orgànica de l'Ajuntament d'Oliva i que estarà coordinat per la Direcció General d'Immigració i Cooperació i dirigit preferentment a les persones immigrants empadronades al municipi d'Oliva.

Les seus dependències estan a l'edifici de l'Almàssera (carrer Major núm. 25, 1a planta) dins del departament de l'Agència de Desenvolupament Local d'Oliva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.