Urbanisme

El BLOC demana compensar als veïns del M-17 afectats per la pujada de l'IVA

Al grup municipal del Bloc, s'han adreçat un nombre de propietaris de I'edifici M-17, ubicat al Parc Central, que varen ser agraciats en el sorteig de vivendes que va efectuar la mercantil municipal Nous Espais, S.A.

En I'esmentat sorteig de vivendes, els varen quedar garantits els seus drets com adquirents, especialment el referent al preu final de la vivenda. Finalitzada la promoció amb importants retards sobre la data prevista, de la que no són responsables els adquierents, no els ha estat respectat el preu ofertat en la convocatòria efectuada per Nous Espais i l'Ajuntament de Torrent.

D'aquesta manera, l'Ajuntament, com a responsable final de la mercantil Nous Espais, S.A hauria de subvencionar als afectats per I'import corresponent a I'increment de les seues vivendes, i també hauria d'exercir accions legals oportunes contra la mercantil adjudicatària de la promoció M-17, segons l'opinió del Bloc Nacionalista.

És per això que, ha proposat davant el plenari del Consistori torrentí, que es cree una comissió de treball per a estudiar la gestió de la Llicència de primera ocupació i la gestió de la notaria en el proces d'escripturació de les vivendes, perquè no es tornen a produir retards en la concessió de les mateixes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.