Serveis

El canvi d'ubicació de la policia local deixa Silla descol·locada

La que abans era una policia municipal omnipresent, instal·lada en el cor de la ciutat i concretament en el mateix edifici de l'ajuntament, des d'on mantenia a ratlla els ciutadans i els vehicles, ha desaparegut o semidesaparegut de la Plaça. Atenent a la necessitat d'unes noves instal·lacions, ha estat traslladada fora del centre urbà (antigues casetes d'Agrocrós), en una ubicació considerada per la bancada dels partits de l'oposició com a “desencertada”, a l'altra banda de la via, la qual cosa dificulta la seua mobilitat i agilitat.

L'opinió dels agents que han respost a la pregunta, sobre si estaven a gust en les noves instal·lacions, ha estat positiva: molt millor que abans. Però sobre la ubicació també han opinat que no ha estat elegit el lloc més adequat i que la proposta de l'anterior govern d'ubicar-los en l'avinguda d'Alacant (instal·lacions de Vamasa) hauria estat més positiva, perquè els donaria més operativitat. Hauria servit també, segons apunten, per a mantenir la custòdia dels vehicles enretirats per la grua municipal, que ara són traslladats a més de tres quilòmetres de la població.

De qualsevol manera, el que s'ha notat és que la policia no està tan present pels carrers, que la vigilància dels aparcaments ha disminuït, que la plaça del Poble és més caòtica que mai i que el veïnat, si vol acudir a la policia, ha d'agafar el cotxe i anar a l'altra part de la via.

Com el nombre d'agents ha disminuït, amb dos de menys, malgrat la confiança que alguns havien dipositada en aquest govern, sembla que la policia no ha obtingut les exigències que ha plantejat cada any, malgrat que han incorporat la cavalleria (encara amb un sol cavall), en la fotografia oficial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.