Infraestructures

Gandia inverteix 14 milions d'euros per millorar el clavegueram del Raval, Beniopa i Corea

Els 31 milions d'euros restants, del total dels 45 que suposa la millora de tot el clavegueram de la ciutat, es repartiran entre 2012 i els anys següents per continuar remodelant la xarxa

L'alcalde de Gandia, José Manuel Orengo, ha presentat l'inici de l'execució de les actuacions del Pla Director del Clavegueram, que suposarà una inversió total en els propers anys de 45 milions d'euros amb l'objectiu de millorar la xarxa de clavegueram de l'aigua potable i, alhora, remodelar de manera integral nombrosos carrers de la ciutat.

Segons ha explicat Orengo, a partir del mes de febrer començarà a executar-se la primera fase que suposarà una inversió de 14 milions d'euros en 2011 per a millorar carrers als districtes del Raval, Beniopa i Corea.

L'alcalde també ha explicat que aquestes obres, que ja s'han aprovat al sí de l'Empresa Mixta de Gestió del Clavugeurem que integren l'Ajuntament de Gandia i Aigües de València.

La inversió dels 31 milions d'euros restats es repartirà entre 2012 i els següents anys.

A més, Orengo també ha avançat que Gandia comptarà, en un parell de mesos, amb una planta embotelladora que envasarà l'Aigua de Gandia. La qual cosa demostra que “l'aigua que ix per les aixetes de les cases de la ciutat és al menys de tan bona qualitat que qualsevol aigua mineral que podem comprar en les botigues i en els supermercats”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.