Medi ambient

L'Ajuntament de Xeraco ha iniciat les obres de condicionament d'una zona recreativa en la muntanya

L'Ajuntament de Xeraco ha engegat les obres de condicionament d'una zona recreativa i d'oci en la zona muntanyenca del terme municipal. Aquesta àrea es troba situada en la partida de la Font de l'Ull, on comença el PRV 138.

L'objectiu de les obres és recuperar una àmplia zona que fins ara es trobava abandonada. Així doncs, en aquesta parcel·la està condicionant-se un espai a l'aire lliure que es destinarà a activitats lúdiques, esportives i educatives. En aquesta parcel·la es mantindrà la major part de la vegetació existent, així com es plantaran pins carrasquers i pinyoners, alzines, freixes, arboços, garrofers i rosers silvestres, entre altres.

Així mateix, la zona d'oci estarà equipada amb mobiliari urbà com pèrgoles, taules i bancs. També s'instal·laran dues zones de jocs, una per als adults i altra per als més menuts, així com es col·locaran lavabos, situats al costat de la font existent en l'actualitat.

D'aquesta manera, en un futur pròxim, es portaran a terme diverses activitats educatives sobre la vegetació de la muntanya del terme municipal de Xeraco. En aquest sentit, cal assenyalar destacar que tota la zona d'oci estarà equipada amb gran quantitat de panells informatius



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.