Medi ambient

Medi Ambient

El cabal de l'Ebre, a debat al Congrés Ibèric

El canvi climàtic, els transvasaments i l'incompliment de la normativa europea en matèria d'aigües seran els grans temes que centraran el VII Congrés Ibèric sobre Gestió i Planificació d'Aigua que organitza la Fundació Nova Cultura de l'Aigua. Enguany aquest Congrés, que el 2004 va tenir lloc a Tortosa, es farà a Talavera de la Reina (Castella la Manxa) la setmana vinent, entre el 16 i el 20 de febrer. Entre els ponents hi haurà Nuno Caiola i Carles Ibáñez, de la Unitat d'Ecosistemes Aquàtics de l'IRTA (EA-IRTA) de Sant Carles de la Ràpita, que presentaran una ponència sobre els cabals ambientals i la normativa europea centrant-se en el cas concret del riu Ebre i recordant que la Unió Europea ha enviat més d'un requeriment a l'Estat espanyol perquè no té aprovats encara els plans de conca.

Uns 300 experts i representants de la societat civil i les administracions provinents de l'Estat espanyol, Portugal, França o els Estats Units faran balanç sobre els deu anys que fa que està aprovada la directiva marc d'aigües i sobre com pot afectar el canvi climàtic en la política hídrica els pròxims anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.