Urbanisme

deltebre

Pavimentaran 34 carrers amb 8 quilòmetres de via

El projecte de pavimentació implicarà la millora de 34 vials en mal estat del nucli urbà de Deltebre, amb una inversió de 439.777 euros, que es finançarà amb un subvenció extraordinària del PUOSC 2011 de 263.866 euros. És previst que les actuacions comencin a principi d'abril i que el període d'execució dels treballs sigui inferior a dos mesos. La junta de govern local de l'Ajuntament de Deltebre ha adjudicat les obres a la unió temporal d'empreses (UTE) formada per Aficsa-Aspros.

L'alcalde de Deltebre, Gervasi Aspa, ha recordat que “la urbanització i millora de carrers ha estat un dels principals eixos d'inversió aquest mandat” i creu que aquesta actuació és “necessària”, ja que suposa la millora de carrers importants per a la vialitat del municipi i que estan en un estat de deteriorament important del paviment. En total hi ha previst asfaltar més de vuit quilòmetres de carrers, entre els quals cal destacar l'avinguda de Robert Graupera, una de les principals artèries de comunicació de Deltebre.

També s'arreglaran altres vies crucials com ara la plaça Major o el Recinte Festiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.