Administracions

Altea posa en marxa la videovigilància de la policia

La vila té instal·lades una vintena de càmeres en punts estratègics per al control de trànsit rodat

Ha estat inaugurat en les dependències de la Policia Local d'Altea el Centre de Control de videovigilància, a través del qual es reben en directe les imatges de les 19 càmeres instal·lades en diferents punts estratègics del poble.

El pressupost del projecte ha tingut un cost de 315.000 euros, que units als 60.000 € de la Zona de Cap Blanch suposen, la major inversió que s'ha realitzat en seguretat en el municipi, que redundara, per un costat en una major eficàcia en el control del trànsit i més seguretat per als veïns.

Les millores no s'han quedat només en el nou sistema de videovigilància, també s'ha invertit, en la renovació del sistema de comunicacions de la Policia Local, modernitzant els aparells amb la tecnologia més avançada via satèl·lit i integrant-les en la xarxa de seguretat de la Generalitat. Un dels avantatges del sistema de videovigilància és la possibilitat de controlar les 24 hores del dia els punts neuràlgics del trànsit rodat com rotondes, encreuaments i entrada a les urbanitzacions. A més, el sistema compta amb dos punts de gravació, un situat en Vila Gadea i un altre en l'Ajuntament, i un lector de matricules que permet saber en minuts si el cotxe és robat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.